Over Hoex Bouw

Hoex Bouw bouwbedrijf, oude pand, venray, oostrum, franklinstraat

In 1970 begon Joos Hoex met veel passie en toewijding aan de start van ons bedrijf. Met zijn doorzettingsvermogen en harde werk heeft hij de basis gelegd voor wat nu een bloeiend familiebedrijf is. We kijken vol trots terug op de honderden projecten die we met ons team hebben mogen realiseren. De familiecultuur is inmiddels verweven in elk aspect van ons bedrijf en dat voel je! Korte lijnen, een grote mate van vertrouwen en het streven om langdurige relaties op te bouwen.

Nu, meer dan 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een gespecialiseerde, onafhankelijke en ontwikkelende bouwpartner die kennis en expertise in het gehele bouwproces toevoegt! We zijn transparant, innovatief en onafhankelijk. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften en verwachtingen van de opdrachtgever.

Missie

Onze missie bij Hoex Bouw is om bouwoplossingen te bieden die de standaard verleggen. Een bijzonder ontwerp, een korte doorlooptijd of een technisch of logistiek lastig project? Dat is voor ons geen probleem!

Visie

Onze visie is om volledig duurzame bouwoplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook een positieve impact hebben op toekomstige generaties.

Kernwaarden

Onze kernwaarden vormen de basis van ons bedrijf. Het zijn de principes en overtuigingen die ons onderscheiden in de bouwsector en ervoor zorgen dat we zijn wie we zijn.

Transparant
Onafhankelijk
Innovatief

Transparant

We vinden het belangrijk om transparant te zijn richting onze opdrachtgevers, partners, leveranciers, medewerkers en de maatschappij. Voor ons betekent dat openheid, eerlijkheid en met name duidelijkheid in al onze communicatie en handelingen. Dit doen we door heldere en begrijpelijke informatie te verstrekken, zodat je volledig geïnformeerd wordt over het bouwproces, de planning, de kosten en andere relevante aspecten van het project. Zo weet je altijd hoe het ervoor staat en waar je aan toe bent. Zowel voor, tijdens én na het bouwproces!

Onafhankelijk

Bij Hoex Bouw vinden we het belangrijk om als een onafhankelijke bouwpartner vrij te zijn van externe invloeden en volledig toegewijd te zijn aan het leveren van de beste resultaten. Het stelt ons in staat om objectieve beslissingen te nemen en flexibel te zijn. Dit in het belang van onze opdrachtgevers, partners en leveranciers. We hebben een groot team aan specialisten in huis waaronder tekenaars, engineers, vakmannen en interieurdesigners. Deze combinatie zorgt ervoor dat we de opdrachtgever op verschillende vlakken kunnen voorzien van kennis en expertise. Daarnaast hebben we alle benodigdheden voor de bouw zelf in beheer waardoor we de volledige controle houden en niet afhankelijk zijn van andere partijen.

Innovatief

Als innovatieve bouwpartner streven we ernaar om voorop te lopen in de industrie. Door te innoveren in bouwmethodes, -technieken en -materialen zijn we in staat om meerwaarde te creëren voor opdrachtgevers, partners, leveranciers, medewerkers en de maatschappij. Daarnaast zorgen we er zo voor dat de kwaliteit, duurzaamheid en kosteneffectiviteit van onze projecten wordt verbeterd.

Bouwteam

Omdat we geloven in open communicatie en transparantie maken we bij Hoex Bouw altijd gebruik van een bouwteam. Dat wil zeggen dat we, nog vóór de start van de bouw, intensief samenwerken aan het plan en ontwerp. We brengen een deskundig team van professionals samen, waaronder architecten, constructeurs, projectmanagers en vakmensen, om gezamenlijk aan jouw bouwproject te werken. Met onze gecombineerde ervaring en kennis kunnen we suggesties doen met betrekking tot de kosten, kwaliteit en efficiency in het bouwplan.

Als je kiest voor het bouwteam van Hoex Bouw, kun je rekenen op een betrokken en professioneel team dat nauw samenwerkt gedurende het hele proces. Samen bouwen we aan het project en streven we naar uitmuntendheid in elk detail.

Heb je bouwplannen of wil je meer weten over de kosten en mogelijkheden? Laten we kennis maken!

Bedrijfsloofds bouwen, bedrijfspand Inther in Venray