Agrarische bouw

Stallen bouw, stallenbouwer

Bij Hoex Bouw hebben we al meer dan 50 jaar ervaring met agrarische bouw. Jaarlijks bouwen wij ca. 100.000 m2 aan stallen, mestkelders en loodsen. Of je nu opzoek bent naar een nieuw stal, een agrarische hal, of gewoon behoefte hebt aan deskundig advies over de bouw in de agrarische sector, bij Hoex ben je aan het juiste adres!

Stal bouwen

 

Bij Hoex Bouw hebben we een uitgebreide expertise in agrarische bouw, met extra aandacht voor de bouw van stallen. Variërend van varkensstallen, rundveestallen, kalverstallen tot aan paardenstallen. We weten als geen ander dat het ontwerpen en bouwen van stallen verder gaat dan alleen het creëren van een onderkomen voor vee. Het draait om het optimaliseren van het dierenwelzijn, de bedrijfsvoering én de productiviteit.

 

Dankzij onze uitgebreide ervaring en kennis in agrarische bouw, zijn we in staat om een geoptimaliseerde stal te realiseren die bijdraagt aan het dierenwelzijn, de bedrijfsresultaten en de bedrijfsvoering. Hierbij houden we rekening met alle eisen die aan de agrarische bouw worden gesteld en de diverse factoren zoals de wet- en regelgeving.

 

Lees hier meer over stallenbouw

Agrarische bouw

Mestkelder bouwen

Mestkelders worden ontworpen om mest op te vangen en te bewaren. Door mest op een gecontroleerde manier op te vangen, dragen ze bij aan efficiënt afvalbeheer voor agrarische bedrijven. Dankzij onze expertise in betonbouw zijn we in staat om stallen direct te voorzien van een mestkelder.

Onze agrarische bouwexperts ontwerpen en bouwen een op maat gemaakte mestkelder die voldoet aan jouw specifieke wensen. Bij de bouw van een mestkelder houden we rekening met de wettelijke eisen en voorwaarden. Er wordt eerst een kuil gegraven waarna de fundering van gewapend beton wordt aangebracht.

Argrarische loods bouwen

Loodsen worden veelal gebruikt voor opslag en beschutting van werktuigen, gewassen of veevoer. Ze spelen daarom een belangrijke rol in de bedrijfsvoering. Het ontwerp van een loods wordt bij ons daarom altijd op maat gemaakt. Hierbij kijken we naar grootte, indeling en functies, zoals opslagruimte, werkruimte en ventilatie. Zo kunnen we aan alle specifieke wensen en eisen voldoen.

De betonplank

Bij Hoex Bouw hebben we de ‘betonplank’ ontwikkelt. De betonplank maakt het mogelijk om snel, naadloze en stevige wanden te plaatsen met een brandwerende werking. Het is een holle kunststof plank met een speciale afwerkingsslaag over de wanden heen. Deze afwerking zorgt ervoor dat de wanden gemakkelijk schoon te houden zijn, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor diverse toepassingen in de agrarische bouw zoals stallen en slachthuizen, maar ook voor hallen, carwashes en cleanrooms.

 

De betonplank is modulair en op maat te maken. De holle kunststof planken worden ter plekke geïnstalleerd en klikken naadloos in elkaar. Indien gewenst kunnen wandbeugels en elektra direct in de wand gemonteerd worden. Vervolgens worden de planken op locatie afgestort met beton. Het resultaat is een onderhoudsarme en waterdichte wand die bestand is tegen de zwaarste belasting.

Kosten agrarische bouw

De kosten voor een agrarisch bouwproject zijn afhankelijk van een aantal factoren. Bij Hoex Bouw bespreek je samen met onze experts de vereisten van het agrarische bouwproject, variërend van stalbouw tot opslagfaciliteiten. We bespreken de mogelijkheden en maken een op maat gemaakt plan, met een gedetailleerde kostenraming. Zo kom je niet voor onverwachtse verassingen te staan en weet je waar je aan toe bent. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op!

Heb je bouwplannen of wil je meer weten over de kosten en mogelijkheden? Laten we kennis maken!

Bedrijfsloofds bouwen, bedrijfspand Inther in Venray