Stallenbouw

Stallen bouw, stallenbouwer

Bij Hoex Bouw hebben we inmiddels al ruim 53 jaar ervaring en kennis opgedaan in de agrarische sector, met een expertise in stallenbouw. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van varkensstallen, rundveestallen, kalverstallen en pluimveestallen. Ook voor paardenstallen, manages en opslagloodsen ben je bij Hoex Bouw aan het juiste adres!

Kennis van stallenbouw

Of het nu gaat om het bouwen van een geheel nieuwe stal of het renoveren van een huidige stal. We bouwen jaarlijks zo een 100.000 m2 aan stallen, waaronder varkensstallen, rundveestallen, kalverstallen en pluimveestallen. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we een brede kennis van stallenbouw hebben opgebouwd. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en staan we klaar om je te adviseren over onder andere:

  • De wet- en regelgeving voor de intensieve veehouderij en het onderhouden van dieren;
  • De in de markt zijnde kwaliteitslabels;
  • Klimaatbeheersing – verwarming en koeling;
  • Ventilatie en specifieke luchtinlaatsystemen;
  • Energiebesparingen;
  • Kwaliteitsbeheersing.
Varkensstal bouwen, bouwplannen

Stallenbouw: Maatwerk en functionaliteit

Als expert in stallenbouw, weten wij als geen ander dat je met een geoptimaliseerde stal instaat bent het best mogelijke product te leveren. Een geoptimaliseerde stal draagt namelijk bij aan de bedrijfsvoering en de bedrijfsresultaten. Het zorgt voor een verhoogde hygiëne en een optimaal klimaat, wat het dierenwelzijn verhoogd. We beginnen daarom altijd met een doordacht stalontwerp. Waar we niet alleen de fysieke structuur, maar ook de indeling, ventilatie, lichtinval en hygiënevoorzieningen in verwerken.

We kijken naast de efficiency en onderhoudsvriendelijkheid in stallenbouw ook naar de duurzaamheid. Een duurzaam gebouwde stal is namelijk niet alleen goed voor het milieu maar kan op de lange termijn ook verschillende kostenbesparingen opleveren.

Kosten stallenbouw

Plannen om een stal te (ver)bouwen? Vraag dan direct een offerte op maat aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je bouwplannen of wil je meer weten over de kosten en mogelijkheden? Laten we kennis maken!

Bedrijfsloofds bouwen, bedrijfspand Inther in Venray